Coronavirus

P.g.a. rådande omständigheter med Coronavirus

Under det rådande Coronavirus utbrottet vill vi kommunicera med er hur det påverkar även oss . Vi planerar att hålla öppet med våra vanliga öppettider i både klinik och affär. Vi ber om förståelse för att de rekommendationer som har getts för att begränsa smittspridningen av Coronaviruset kan påverka vår verksamhet. Personalen har rekommenderats att stanna hemma vid förkylningssymtom. Detta kan leda till ökad sjukfrånvaro så att vi tvingas göra av- eller ombokningar av bokade besök. Vi ber även er kunder om extra försiktighet. Vi rekommenderar er att avboka besöket om ni själva har förkylningssymtom och ingen annan kan komma in med djuret i ert ställe. Ni kan självklart avboka utan extra kostnad. 

Vi får alla hjälpas åt för att minska smittspridningen och vara rädda om varandra!

Har du frågor kring något av detta så ring och rådgör med oss.

Med vänlig hälsning,

Varekils Djurklinik

DROP IN VACCINATION

På obestämd tid ställer vi nu in drop in vaccinationer på hundar och katter. Du kanske har fått ett SMS i början på denna månad om att ditt djur skall få sin årliga vaccination och att vi har drop in.

Med rådande omständigheter när det gäller Coronavirus och att vi förhoppningsvis kan hjälpa till att minska spridningen av detta, vill vi att du ringer och bokar tid för vaccination av ditt djur.

TIDSBOKNING GÄLLER FÖR VACCINATION.