Royal CaninHills Pet NutritionPro Plan

Vad finns i butiken?

I butiken vid Varekils Djurklinik finns mer än foder. Självklart ingår egenvårdsartiklar som tassbandage, schampo och klotänger i sortimentet. Du hittar också många av de saker du behöver i den dagliga skötseln av ditt djur; koppel, klösbrädor, bäddar och mycket annat. Och du, glöm inte att djurkliniken ligger på en ö, Köp hundens flytväst här!

ÖPPETTIDER

Vardagar kl.10.00–18.00
Lördagar kl 10-14

KOSTRÅD FÖR ALLA FYRBENTA VÄNNER.

Alla djur är individer. Det är viktigt att ge ett foder som är anpassat till djurets speciella behov.

Många hälsoproblem kan förebyggas med rätt foder. Det kan också vara en viktig del i rehabiliteringen av ett sjukt djur. Specialanpassade medicinska foder rekommenderas till exempel när djur har magproblem, allergi eller nedsatt funktion i lever, hjärta eller njurar.

Vid Varekils Djurklinik finns sedan många år en butik med ett komplett utbud av hund- och kattfoder från Hill’s och Royal Canin, numera även Specific och Purina ProPlan. Dessa märken är kända för att hålla hög kvalitet och produkterna är framtagna genom vetenskaplig forskning. Många av artiklarna säljs endast på djurkliniker och djursjukhus.

SMAKGARANTI

Vi erbjuder full smakgaranti på hela Hill´s, Royal Canins, Specifics och ProPlans sortiment så länge det är 75% el 3/4 kvar av säcken/påsen. Om ditt djur inte vill äta maten eller av någon annan anledning måste byta foder, så ordnar vi detta genom att byta ut säcken eller pengarna tillbaka.

 

HITTA TILL OSS

Butiken och Kliniken ligger på södra Orust.

Adressen är

Stalavägen 10

47295 Varekil

DROP IN VACCINATION

På obestämd tid ställer vi nu in drop in vaccinationer på hundar och katter. Du kanske har fått ett SMS i början på denna månad om att ditt djur skall få sin årliga vaccination och att vi har drop in.

Med rådande omständigheter när det gäller Coronavirus och att vi förhoppningsvis kan hjälpa till att minska spridningen av detta, vill vi att du ringer och bokar tid för vaccination av ditt djur.

TIDSBOKNING GÄLLER FÖR VACCINATION.